البرز تصفیه ایرانیان

کامل ترین راهنمای لوله کشی سختی گیر رزینی + فوت کوزه گری البرز تصفیه

با استفاده از متریال مناسب و رعایت نکات کلیدی، استاندارد و اصول لوله کشی سختی گیر رزینی، از بروز نشتی، کاهش فشار یا افت کیفیت آب جلوگیری نمایید.
لوله کشی سختی گیر رزینی

قبل از لوله کشی سختی گیر رزینی و نصب آن، باید اطلاعات کاملی در خصوص دستگاه داشته باشید. سختی گیرهای رزینی با حذف یون‌های کلسیم و منیزیم که عامل سختی آب هستند، نقش مهمی در کاهش رسوبات آهکی و افزایش کارایی تجهیزات ایفا می‌کنند. هر دو دستگاه سختی گیر رزینی فلزی و سختی گیر رزینی Frp به کمک روش تعویض یون، آب سخت را به آبی نرم و باکیفیت تبدیل می‌نمایند. در بلاگ مقایسه همه جانبه سختی گیر رزینی فلزی و FRP با همه تفاوت‌های این دو دستگاه آشنا شوید. آب نرم موجب افزایش عمر مفید تجهیزات، کاهش هزینه‌های نگهداری و بهبود عملکرد سیستم‌های گرمایشی و سرمایشی می‌شود.

برای دریافت اطلاعات کامل و جزئیات بیشتر پیشنهاد می‌شود بلاگ سختی گیر رزینی چیست را مطالعه نمایید. حالا که با دستگاه آشنا شدید، راهنمای صفر تا 100 نحوه لوله کشی سختی گیر رزینی، توضیح هر قسمت آن و نکات کلیدی لوله کشی سختی گیر رزینی مطالبی هستند که باید یاد بگیرید. با ما همراه باشید.

تماس و مشاوره رایگان البرز تصفیه ایرانیان

راهنمای لوله کشی سختی گیر رزینی

همانطور که می‌دانید این دستگاه با محاسبه ظرفیت سختی گیر رزینی و شرایط مکان مورد نظر ساخته می‌شود. لوله کشی سختی گیر رزینی بخشی از فرایند نصب و بهره برداری از این دستگاه است. استفاده از متریال مناسب و رعایت استانداردهای نصب اهمیت ویژه‌ای دارد، زیرا نصب صحیح نه تنها عملکرد بهینه سیستم را تضمین می‌کند بلکه مانع از بروز مشکلاتی نظیر نشتی، کاهش فشار یا افت کیفیت آب می‌شود.

0 تا 100 نحوه لوله کشی سختی گیر رزینی

پس از تهیه دستگاه، محل نصب آن را مشخص نمایید. با مطالعه بلاگ نصب سختی گیر رزینی اطلاعات جامعی در این خصوص بدست آورید.

0 تا 100 نحوه لوله کشی سختی گیر رزینی

متصل نمودن اصولی دستگاه نقش کلیدی در عملکرد صحیح آن دارد. به طور کلی لوله کشی سختی گیر رزینی شامل چند قسمت اصلی به شرح زیر می‌باشد:

لوله کشی سختی گیر رزینی برای نصب ورودی آب  (Inlet): لوله‌ کشی سختی گیر رزینی برای ورود آب خام به داخل دستگاه انجام می‌شود. لوله ورودی آب باید به ورودی مشخص شده دستگاه نیز متصل شود. این ورودی معمولاً با علامت “In” مشخص است. در این مرحله، یک شیر کنترلی برای قطع و وصل نمودن جریان آب نصب می‌شود. شیر کنترلی در هر دو نوع دستگاه فلزی و Frp می‌تواند به صورت تمام اتوماتیک و یا نیمه اتوماتیک (دستی) باشد.

لوله کشی سختی گیر رزینی برای نصب خروجی آب نرم  (Outlet): برای خروج آب نرم ‌شده از دستگاه باید لوله کشی سختی گیر رزینی انجام شود. این لوله باید به سیستم لوله‌کشی آب مصرفی در خانه یا صنعت مورد نظر متصل شود. خروجی معمولاً با علامت “Out” روی دستگاه مشخص می‌گردد.

لوله کشی سختی گیر رزینی برای شستشو و احیای رزین  (Drain Line): برای تخلیه آب شستشوی معکوس رزین و احیای آن، لوله‌ای در نظر گرفته می‌شود. در زمان بک واش سختی گیر رزینی و احیای سختی گیر رزینی ، آب حاوی رسوبات و املاح است و باید به وسیله لوله کشی سختی گیر رزینی به سیستم فاضلاب هدایت شود. لوله متصل شده به سیستم فاضلاب باید دارای شیب مناسب و امکان هواگیری باشد تا آب به راحتی تخلیه گردد.

نحوه لوله کشی سختی گیر رزینی

لوله کشی سختی گیر رزینی به تانک نمک  (Brine Tank): لوله‌ای جهت انتقال محلول نمک از داخل مخزن به دستگاه به منظور احیای رزین نصب می‌شود. طراحی دقیق این لوله‌کشی برای جلوگیری از نشتی بسیار مهم است. تانک نمک (حاوی محلول آب و نمک با غلظت مناسب) را زیر لوله‌ای که برای آب نمک تعبیه شده قرار دهید.

لوله کشی سختی گیر رزینی برای اتصال شیرهای بای پس  (Bypass Valve): برای سهولت در تعمیرات یا سرویس دستگاه، معمولاً از شیر بای‌ پس روی مسیر ورودی و خروجی استفاده می‌شود. این شیر به شما اجازه می‌دهد تا در مواقع تعمیر یا سرویس دستگاه، جریان آب را مستقیماً به سیستم لوله‌کشی اصلی هدایت کنید و دستگاه را از مدار خارج کنید.

پس از نصب تمام لوله‌ها، باید نشتی دستگاه بررسی شود. سپس جریان آب برقرار ‌شود تا از عملکرد صحیح آن اطمینان حاصل گردد.

فوت های کوزه گری در لوله کشی سختی گیر رزینی

  • در لوله کشی سختی گیر رزینی از اتصالات باکیفیت و مقاوم در برابر زنگ زدگی و فشار آب مانند لوله‌های گالوانیزه یا استیل استفاده نمایید.

فوت های کوزه گری در لوله کشی سختی گیر رزینی

  • فشار آب ورودی که از لوله‌ها عبور می‌کند و به دستگاه می‌رسد باید در محدوده توصیه‌ شده توسط سازنده باشد. فشار بیش از حد یا خیلی کم آب می‌تواند به دستگاه آسیب برساند.
  • لوله‌کشی به فاضلاب باید طوری باشد که از برگشت آب به سیستم جلوگیری شود.
  • اگر دستگاه در معرض یخ ‌زدگی است، لوله کشی سختی گیر رزینی باید با عایق انجام شوند.

نتیجه گیری

با توجه به طرز کار سختی گیر رزینی، لوله‌کشی این دستگاه ساده است اما نیاز به مدیریت دقیق‌ برای عملکرد بهینه دارد. با آموزش لوله کشی سختی گیر رزینی ، رعایت اصول نصب سختی گیر رزینی و نگهداری از آن، این دستگاه می‌تواند به ‌طور موثر سختی آب را کاهش داده و مشکلات رسوب‌ گذاری را به حداقل برساند. انجام صحیح این مراحل  تضمین می‌کند که دستگاه شما به بهترین نحو نصب شده است. یکی از اولویت‌های اصلی شرکت البرز تصفیه ایرانیان، ارائه خدمات پس از فروش حرفه‌ای و مطمئن به مشتریان می‌باشد. تیم فنی ما همواره آماده ارائه مشاوره، پشتیبانی و سرویس‌های دوره‌ای است تا عملکرد بهینه و مداوم سیستم‌های تصفیه شما را تضمین کند. اعتماد شما سرمایه اصلی ماست. ما با ارائه خدماتی متمایز، در کنار شما خواهیم بود. برای کسب اطلاعات بیشتر و دریافت مشاوره رایگان با شماره‌های 09334808953 یا 02191096043 تماس حاصل فرمایید.

ابنستاگرام البرز تصفیه ایرانیان تلگرام البرز تصفیه ایرانیان

برچسب ها :

ببیشتر بدانید

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

پیمایش به بالا